Mitt bildgalleri
Foton - minnen för livet
Foton är ovärderliga, många av oss brukar säga att det är vad vi helst vill hinna få med oss ut om det skulle börja brinna.
Jag har haft kameror sedan jag gick på realskolan på 60-talet. Först en Agfa Silette, därefter en Pentax Spotmatic som hängde med i många år.
1972 fick jag sommarjobb som vikarie på VK:s lokalredaktion i hemkommunen Storuman. Där var jag ju "tvungen" att börja framkalla bilder, något som kändes intressant och fortsatte med i Umeå där jag läste på universitetet. Ibland tillsammans med någon av mina kamrater. Timmarna kan gå snabbt i ett mörkrum!
Jag kunde även använda VK:s fotolabb när Maggan och jag flyttade till Vilhelmina 1980.

Numera tas det mesta digitalt - av allt fler inte ens med en vanlig kamera längre (även om jag själv stretar emot och kör med en liten "kompaktare")
De flesta bilderna är tagna i "nutid", och upplagda i den tidsföljd jag tagit dem. Men under några rubriker mitt i galleriet har jag skannat in en del äldre foton. 
Linnéa, hon smakar på en abborre, kanske hennes allra första egna fångst! (troligen taget sommaren 1994?)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Leif Lundmark | Svar 04.12.2010 01.57

Hej Stefan,
Skulle gärna vilja nå dig och tacka dig för all hjälp!
Vad har du för epostadress?

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.03 | 21:01

råkade komma in på den här sidan av en slump men har sedan haft stort nöje att läsa dina berättelser och funderingar.

...
18.02 | 11:06

Stefan
Din hemsida är bra. Jag uppskattar att du visar upp foton från aktiviteter hemifrån när ni häschar hö på gammalt sätt. Jag har letat efter foton med K-E

...
06.12 | 09:17

Tack för hälsningen, Rune! Jo, epoekn på "Valbränna" lider mot sitt slut. Blir nog aktuellt sälja. Men lägdorna har plöjts upp av en ung kille från Blaiken

...
06.12 | 09:14

Tack för hälsningen Monica! Nej, ingen mer bok. Inte än i alla fall. Skulle gärna skrivit om jobbet men hade tystnadsplikt.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS